Vízum do Mongolska

Turistické vízum

Pro vyřízení víza je zapotřebí dodat tyto podklady:

  • 1x vyplněná vízová anketa - ZDE
  • 1x foto pasového formátu 3,5 x 4,5 cm
  • cestovní pojištění na celou dobu cesty
  • rezervace zpátečního letu
  • podrobný itinerár cesty - v angličtině
  • cestovní pas platný min. 6měs. po skončení cesty

Služební vízum

Pro vyřízení víz je zapotřebí dodat tyto podklady:

  • 1x vyplněná vízová anketa - ZDE
  • 1x foto pasového formátu 3,5 x 4,5 cm
  • zvací dopis z Mongolska - kopie
  • vysílací dopis z ČR - originál
  • rezervace zpátečního letu
  • cestovní pas platný min. 6 měs. po skončení cesty

Žádosti vozíme do Prahy každé pondělí a středu. Je zapotřebí dodat podklady nejpozději 1 den dopředu. Doba vyřízení je 1 týden. Cenu sdělíme aktuálně při podání žádosti (změna výše kurzu, ambasádních poplatků, atd).